mandag 12. september 2011

Så langt kom jeg på stua...

... i løpet av ferien min :) siste dagen er i dag og nå må jeg la armene få hvile litt. Ikke for at de er helt håpløse, men armene skal rekke til litt mer... vi snakker om revy. Rekk opp hånda alle som synes bygderevy er gøy! Jeg synes det er gøy å være med på revyen og synes det er gøy at mine pianoferdigheter duger til bandet. Denne gangen er det faktisk 10års jubileum for revybandet. Et par av oss har vært med hver gang også har det vært litt utskiftning ettersom folk har hatt mulighet. For oss som har vært med hver gang og første gang for 10 år siden er det nå den fjerde revyen. Med andre ord.. nå vet vi litt hva vi går til og forberedelsene er veldig mye mer effektive.

Jeg lover dere at vi har vært innom det meste av låter som muligens hører til i en ekte bygderevy med mer eller mindre hell. Mest hell vil jeg nå påstå ;) Moro er det hvertfall. Moro å gjøre noe som bryter litt med det vante. Litt andre impulser og litt andre folk enn de en henger med til daglig. Kan anbefales :)

Så tilbake til stua. Jeg tar som sagt en pause, men kan fint klare å drømme meg bort i hvordan det blir til slutt for nå begynner det å ligne på noe! 30 liter maling senere så er dette det foreløpelige resultatet:

Denne veggen er ta ta ta taaaa.. .ferdig :) Den fikk sitt siste strøk nå i stad. Var så spent på hvordan det strøket skulle bli, så måtte prøve på en liten vegg ;)


Måtte trille ut kongla mi og for å se litt hvordan den kan funke. Enn så lenge har jeg forelsket meg skikkelig i denne så det skal noe til at jeg klarer å lage et blogginnlegg uten den på en stund... ;)


Peisen gjorde jeg ferdig i sommer. Nå ble den veldig mye finere når veggen ved siden av fikk samme maling!


Bokhyllekroken min. Jeg drømmer om Montana... men det blir billy i første omgang. Jeg har arvet alle bøkene til bestefar og morfar i tillegg til at jeg har en god del selv.. så der blir det fullt. Bestefar skal få være med meg på IKEA når de hyllene skal kjøpes inn. Det blir hvertfall en tur som sklir inn i minnet.


Litt rot må det bare bli underveis...


Her blir det spisestue. I taket skal jeg henge en gammel parafinlampe som jeg fant hos bestemor og bestefar. Akk og sukk og ve... det skal bli så stas å begynne å innrede :) Forresten.. kan dere se restene etter kassa med lysstoffrør? Meget fornøyd med slik det har blitt over vinduet! Før-bildene er fortsatt mulig å se HER


Så da gjenstår bare andre strøket på veggene.. lister... og gulv! Belysning er et kapittel for seg og der er jeg veldig i prosess... Vi snakkes og blogges :) Ønsker deg en fin uke!

3 kommentarer:

  1. ser ikke den lystoffrørkassa jeg altså. Men fint å se at elise & kongla bor seg inn mer og mer. Kongla er vel billig i drift nå, er vel mer en engangsutgift? Bra kjæledyr, med andre ord! :)

    SvarSlett
  2. Hei Elise! Nå begynner det å bli så lenge siden innlegg at jeg begynner å bli bekymra for deg, du pleier jo å komme med regelmessige blogginnleggg... Gratulerer så mye med dagen som var for ett par uker sida. Jeg visste at du hadde bursdag, men glemte å skrive melding i alt stresset her i trøndelag...beklager den. Håper du hadde en super bursdag! Håper alt står bra til med deg! klem fra merete

    SvarSlett
  3. Men nå har du kommet lenger og du må jo vise hvor fint du har fått det!! :)

    SvarSlett