søndag 11. september 2011

Et dårlig livebloggforsøk og bra minnebloggforsøk!

God søndag folkens! Jeg hadde en innholdsrik dag i går fylt med gode venner. Kjenner jeg er takknemlig! Dagen startet med mysentur sammen med min gode nabo-to-be, Anette og verdens skjønneste Aksel. Vi var på café og jeg fikk handle for gavekortet jeg fikk til innflytningsfesten min. Det ble noen nydelige kopper fra Marlene M. Kommer tilbake til de en annen dag :)

Men hvor lagrer du minnene dine? Jeg lagrer de litt her og der, men mest i hjertet. Men også i sansene. Her om dagen før "uværet" begynte så var det veldig spesiell luft her på Volen. Da kunne jeg si... det er akkurat sånn luft som i Kambodsja... og jeg kunne drømme meg tilbake til de minnene.

Dagen i går startet bra som tidligere nevnt. Men så tok dagen en vending. En spennende vending. Jeg har sett lenge på en annonse på finn om en reproduksjon av konglen. For å forklare litt så er konglen min store drøm. Den er designet av Poul Henningsen og er halve opplevelsen for meg når jeg går på Gimle kino for eksempel. Så da heiv jeg meg rundt som en sier og dro til hovedstaden for å muligens kjøpe verdens fineste lampe.

Lampa er en reproduksjon. Dvs litt bedre enn en kopi. Jeg liker ikke helt å gå for kopien... men konklusjonen ble... prismessig er det milevis forskjell, men utseendemessig er det ikke så mange mil.( Kristoffers ord) Så fram til jeg har råd til å bruke mer penger på lampe enn en splitter ny bil, så blir dette klenodiet å se i mitt hus :)

Så tilbake til livebloggen. Jeg tenkte at her bør hvert skritt dokumenteres. Tanken var god helt til jeg kom hjem og fant ut at jeg hadde tre bilder... ;) Jeg hadde rett og slett en nydelig tur til hovedstaden i går og kan ikke annet enn å takke gode venner for nok en god porsjon minner i hjertet

Jeg fikk låne mammas bil siden min kanskje ikke er stor nok til å faktisk frakte det som nå er Volens største lampe. Outfit for the day ble favoritter kjøpt på Topshop i London og København. Er man i minnehjørnet så er man i minnehjørnet ;)

Kristoffer stilte sporty opp med eple i munnen og som lampe-hjelpe-kjøpe-moralsk-støtte-konsulent, takk! :)


Når handelen var over prøvde Tørressen og jeg aka upraktisk en og to å på et vis finne en god måte å frakte den på med det vi hadde tilgjengelig.


Kjøreturen gikk i første omgang tilbake til Carl Berner for en liten feirings :) heldige meg, taco og ludo med flotte folk. Når tiden var inne for å retunere til skogen måtte litt bedre sikringstiltak til... etter mye at og fram endte kongla i framsetet med belte på. Det var dagens mest komiske øyeblikk. Jeg tok med meg min nye skatt hjem og sitter lykkelig i dag og drikker kaffe samtidig som dere får bli en del av min gårsdag.

Jeg gjentar... god søndag! Klem volungen.

2 kommentarer:

  1. Hahaha! Elise&Kongla på tur! Fantastisk. Høres ut som en bra dag! Vi må også ha en lampe i stua snart, kommer jeg på. Det er jo snart mørkt... GOD SØNDAG!

    SvarSlett
  2. Jepp, det var fantastisk :) Og ja.. det blir mørkt. Jeg sa veldig kjekt ifra her at jeg skulle ikke ha noen av lampene... med 50kvm stue uten lys.. jo det er mørkt om kvelden ;) godt å få hvertfall ei lampe i hus!

    SvarSlett