onsdag 7. september 2011

Etter et par dager med ferie....

... så har malingen fått litt flater å spre seg på og armene mine blitt litt mer slitne.. ;) men det er allerede stor forandring i stua mi og det er oppmuntrende! Taket har fått to strøk med interiør tre 40 glans. Var veldig spent på om det skulle bli pent.. men vet dere hva!? Jeg er fornøyd med resultatet både i dagslys og i tussemørket som på bildene ;) Denne kroken dere ser her skal bli full av bøker.
Ellers brukes den meste energien på å male tekstiltapet... Jotaplasten går ned på høykant for å si det sånn! Men det går framover der og. Etter ett strøk med jotaplast er jo forandringen enorm rett og slett. Andre strøket skal etter planen være det siste og bli med pure color. Alt blir i fargen chi til slutt og jeg tror det blir bra. Har planer om den fargen med 40 glans på gulvet også... hva tror folket? Jeg tror den parketten er moden for å lysnes ;)
Nå er det kvelden og i morgen er det tilbake til arbeidet! Da skal jeg ikke bruke 5 timer av dagen min i bil på sightseeing gjennom Østfold. Er man flomfast så får man holde seg hjemme! Ha en fortsatt fin uke :) Oppdatering følger når jeg har hatt noen dager til med ferie.

1 kommentar:

  1. Så fint det ble! Jeg lurer på om jobben med å male tekstiltapeten var så slitsom at du i dag heller ville valgt å tapetsere med glatt striefornyer ("sparkel på rull"), og så male eller tapetsere vanlig til slutt?
    Jeg klarer ikke å velge......

    SvarSlett