tirsdag 9. august 2011

Peisen!

Jeg synes jo jeg skylder dere et før og etter bilde ;) Gleder meg til å male veggen, taket og gulvet hvitt også! Men siste finishen på selve peisen kom i dag. Skrubba den gule steinen og "pyntet" med noen vedkubber. Den gule steinen ble veldig gul.. noen som vet om det funker med noe olje med hvitt i, kan det dempe det litt? Og vil det bli pent? Anyone..


Bildet fra før er ikke sånn det pleier å være her.. men har ikke for vane å ta bilde av peisen så da ble det hentet fram fra arkivet. Da dette ble tatt var det unntakstilstand så det måtte jo foreviges. Det ble tatt i uken etter min søster døde. Det var brutalt og uten varsel. De menneskelige reaksjonene er fortsatt mye like. Vi snakker med blomster for det er vanskelig å finne ordene. Vi har ikke samlet alle for å ta bilde.. men huset var fullt og alle steder det var mulig å sette fra seg stod det en blomst. Så da kan du jo tenke deg hvilken varme vi ble overveldet med i de dagene. Godt å tenke på!

4 kommentarer:

 1. Lekker peis :) Ang gul stein så er jeg på ingen måte ekspert, jeg bare tenker høyt at det kanskje er bedre med lakk eller utblanda maling enn olje ettersom ikke stein trekker til seg noe og den da kanskje blir veldig seig med olje? Som sagt tenker jeg bare høyt... :)

  "Tristfint" før bilde av peisen. Trist fordi dere fikk blomstene pga Margaret sin død, men fint fordi det viser hvor mange mennesker dere har rundt dere som brydde seg da dere trengte det mest!!!

  God klem til deg :)

  SvarSlett
 2. Fikk bare et hint her om dagen om at det er fint å olje peisen... så måtte lufte det litt videre ;)

  Tristfint ja, veldig enig!

  SvarSlett
 3. Jeg har som sagt ikke peiling, kan hende det er veldig vanlig å olje peis for alt jeg vet, tenkte bare høyt :)

  Gleder meg til partaj på lørdag :) klem

  SvarSlett
 4. Peisen blei kjempefin den Elise.

  SvarSlett