søndag 17. juli 2011

Til ære for sambygdinger to be!


Å vokse opp i Marker er sikkert ikke så mye mer spesielt eller annerledes enn de fleste andre bygdene i Norges land. Men kommer du fra Marker så tror man jo at dette er den beste plassen. Røtter og oppvekst skal man ikke kimse av. Jeg er jo den første til å si at jeg tar alle mine avgjørelser på bakgrunn av det jeg føler er viktig. Dvs verdier og følelser kommer i første rekke. Ikke alle er der da... er nok godt vi er litt forskjellige. Men for oss som er vokst opp her så betyr stedet litt mer enn det vi kjapt og enkelt klarer å sette ord på. Nå kan jeg vel egentlig bare snakke for meg selv... så da gjør jeg det heretter.

Det handler om verdier og følelser og noen ganger er det slik at ikke bare vi som bor her, har vokst opp her og tråkka barnebeina våre her ser de. Og da blir vi så uendelig stolte og glade. Nå har det skjedd at nok en nydelig familie har kjøpt tomt og tenker at det kan være en fin plass å bo og etablere seg. Det rører litt ekstra ved oss som har vokst opp her!

Jeg tror absolutt det har blitt folk av oss som har bodd her bestandig (med unntak av litt urban påvirkning) så all historie viser at det går bra med de som flytter hit og ;)vi til og med blogger! (og får skryt av det:)

Vi ønsker dere varmt velkommen og kan ikke få understreket nok hvor stas det er at dere er sambygdinger-to-be. Vi kan love mange gode stunder og samtaler over mang en kaffekopp, på sikt :)

2 kommentarer:

 1. Kjære vene.. :)

  Vi bøyer oss i støvet og takker og bukker.
  Tenk på det, da. Vi gleder oss veldig til å komme igang med Marker-inga i området (hunder markerer jo rett som det er, så det kan vi også gjøre).

  Vi stiller garantert på kaffeslaberas, og er rørt over det flotteste blogginnlegget vi har sett i vår tid. Og Trygve har jo sett endel blogginnlegg i det siste... Tenk å få flytte til en bygd med så trivelige folk i, da!?

  Si en tid, vi stiller. Kan til og med stille med krumkaker.

  Ærbødigst
  Benedikte, Syver og Trygve

  SvarSlett
 2. Ikke dårlig! Har dere en Skaug, special edition innenfor krumkaker... kjenner jeg gleder meg allerede :) godt det falt i smak!

  SvarSlett