tirsdag 19. juli 2011

Mens jeg venter på besøk...... så lager jeg noen cupcakes til besøket! Jeg satser på at disse faller i smak i morgen (tror neppe det er veldig lurt å servere i kveld ;) Helt fra Soknedal kommer Familien Fohttp://www.blogger.com/img/blank.gifssum til meg på besøk. Det setter jeg stor pris på :) De skal overnatte til i morgen før de skal videre. Får håpe de finner fram uti skogen her!Ellers ser dere en liten smakebit på mitt nye kontor her... Godterimaskinen er nyinnkjøpt siden jeg ødela min kjære kompis sin. Så den har jeg erstattet, fylt med godteri og batteri. Den står jo selvfølgelig klar til barna i morgen ;) (du skal snart få den igjen, Sigbjørn.. lover!!) Jeg satser på at goderimaskin, cupcakes (Takk Cecilie for god oppskrift) og selvfølgelig godt selskap blir suksess sånn at de finner veien til Volen en annen gang også!

Til slutt må jeg bare si at lykken er stor over at alle ujevnheter er jevnet ut (jeg snakker selvfølgelig om siste strøket) på mitt første rom i mitt eget hjem! Litt mer skal på plass så skal dere få god beskrivelse på hva som skulle til :) Enn så lenge er jeg fortsatt høy på bengalakk! God uke videre :)

2 kommentarer:

  1. åhhh, hadde du laga cupcakes til oss... og jeg som trodde det bare var godis du snakka om da du nevnte enda mere søtsaker...beklager at jeg avslo den altså, men da må vi prøve å komme tilbake snart igjen så vi kan få smake dine fantastiske cupcakes. Superkoselig å komme på besøk og få se ditt kommende hus. God sommer videre!

    SvarSlett
  2. God sommer videre til dere og :) så tidlig på dagen så ble det litt kraftig kost uansett. De var jo lykkelige for tre rips og en kjærlighet så ville jo ikke ødelegge den gleden heller! Det gikk ned på høy kant hos dugnadsgjengen i nabohuset. Og mitt bakerepertoar er ekstremt lite utviklet så muligheten kommer med stor sannsynlighet igjen ;) Takk for besøk, gleder meg allerede til neste gang! (og nå er peisen hvit..)

    SvarSlett