søndag 10. juli 2011

Kontorrotta kjenner det i armene....

... at denne uka har vært i oppussingens navn ;) En ukes ferie har snart gitt meg nytt kontor!! Å, hvilken nytelse det skal bli :) For dere drevne oppussere og husbyggere så er jo dette en liten fillesak, men for meg så synes jeg mange bragder er utført denne uka. Mine ellers så greie strikke- og pianoarmer tåler ikke så kjempemye.. og senebetennelse er alltid en liten trussel hos meg, derfor går det litt tregt. Men det får det heller gjøre. Det går jo framover :) Så en ukes ferie krever litt bloggupdates synes jeg (selv om det ikke er ferdig)

Jeg fikk ikke helt til å kommentere under bildene denne gangen så da kommer det i forkant ;)

Rommet er på mange måter veldig følelsesladd for meg, kanskje derfor jeg har brukt så mye energi på det. Her bodde nemlig søstra mi og det var hennes valg av farger osv en gang på 90-tallet. Rommet har også vært et forbudt område for meg. Men jeg har valgt å gjøre dette rommet til det med mest personlighet, kjærlighet og energi. Kunne jo gjort det mye mer lettvint, men jeg ønsker meg et hjemmekontor jeg virkelig kan trives i. Så hvorfor ikke gjøre det skikkelig? Også legger lommeboka noen premisser for oppussinga. Jeg har beholdt teppet og skapet siden teppet er lagt inn til skapet og det er lista inn.

Først var det å rive av gammel tapet, deretter skrape av lim.. å fytti grisen! Det blir maaange år til jeg noen gang kommer til å tapetsere noe, lover! Deretter sparkle, male og grunne.

Denne uka har jeg rukket å grunne + male første strøket på alt. Bortsett fra en vegg, den skal få bengalakk, men det var så sølete så jeg venter til alt det andre er ferdig og jeg kan dekke skikkelig til. Skapet er malt med bengalakk og det skal få Margaret sine gardiner som forheng i stedet for de ødelagte og utslitte dørene. Ellers er veggene malt et strøk (skal få et til) med pure color. Likte denne veldig godt og kontrasten til bengalakk ble akkurat slik jeg hadde ønsket meg! Mitt mobilkamera fanger kanskje ikke opp så veldig godt... men har prøvd å fotografere det :)

Jeg gleder meg til å få inn respateksbordet, retrolampa som skal få litt bengalakk og nye skjermer samt min røde kontorstol. Og ikke minst ny lampe i taket... med litt konsulenthjelp på tlf så klarte jeg å skru ned lampa helt på egenhånd!! En smule stolt... og er man hjemme alene så må man ;) Den spesielle bengalakkveggen kommer jeg tilbake til.. her må det prøves og testes litt først, men den veggen skal gjøre rommet til det jeg ønsker det skal være :) to be continued... men først: en leir! Starter i mårra :) God uke og klem til folket!!
2 kommentarer:

  1. Kjempeflott ble det, Elise:)

    Ønsker deg en fortsatt fin sommer, mange klemmer fra Lendefamily:)

    SvarSlett
  2. Takk, takk :) Mer kommer... det er enda mer ferdig nå :) god sommer til dere og!!

    SvarSlett