lørdag 28. mai 2011

Ble det bloggefaste...?

Siden mitt forrige innlegg var om faste... Det var virkelig på ingen måte meningen å ha et så solid opphold i blogginnleggene. Jeg har hatt mange innlegg i hodet, men bare ikke fått de ut. Det blir litt bildeoppsummering i stedet ;)

Her ser dere meg og min kusine. Vi er veldig glad i hest begge to. Og siden jeg bor nå på (hvertfall så godt som) gård og ho i byggefelt er det jeg som har mulighet til å ha det. Vi lovte hverandre i påsken å ta dette på alvor. Planen er at vi skal opprette en konto hvor vi setter inn det vi har råd til å bruke på hest med jevne mellomrom. Når vi har så mye som trengs for å kjøpe både hesten, utstyret, foret og ikke minst bygge stallen... og Anne Julie fortsatt vil komme hit annenhver helg og ordne med den hesten... ja da skal vi kjøpe oss hest :) Hvis interessen har dalt innen den tid... ja da har vi råd til en skikkelig jenteferie :) dette er virkelig et vinn-vinn prosjekt!


Gode venner setter jeg stor pris på og Kristoffer er en av de! Omsider ble min leilighet solgt og jeg måtte pakke og flytte i en fei! Jeg fikk litt hjelp og det var godt for det er ikke det at arbeidsmengden er uoverkommerlig, men det er mer stas å være sosial samtidig. Nå kjenner jeg på kropp og sjel og sinn at jeg er ferdig pakket, ryddet og vasket i Sporveisgata! På onsdag er det høytidelig nøkkeloverekkelse i kottet som er skrubbet fra topp til tå (4 meter i mellom) med salmiakk. Ukens trim ble definitivt vask av leilighet! Heldige er de som tar over leilighetene etter ei med over middels pertentlige gener...Hipp, hipp HURRRRAAAA!! :) Visst har vi vel hatt 17.mai! Jeg tenkte at jeg fikk bruke siste 17.mai jeg hadde i Oslo i nettopp Oslo. Koselig å fylle med dagen med sofistikert nasjonalfølelse fra start til slutt :) Jeg tok på meg min stolte østfoldbunad og tuslet opp til Kirkeveien kl.08.15 (!) på morgenen. Og selvfølgelig med en salatbolle i hånden ;) vi spiste nydelig frokost. Tone og Ingrid hadde virkelig tatt frokosten på alvor! Så måtte vi jo kjenne på stemningen ved slottet. Videre gikk spaserturen til Aker Brygge med en is i hånden, nam! På kvelden var vi på en vennefest på beste vestkant. Jeg vet fortsatt ikke hvem jeg var hos, men koselig var det. Tror ikke fleecepleddet får ok-stempelet hos bunadspolitiet... men er man kald og trøtt så kommer det godt med! Tror det var ny rekord for bunaden den dagen... 15 timer :) Spesielt glad er jeg i det nye sølvbeltet, det pynter opp den ellers så nøkterne østfoldbunaden.Over og ut for denne gangen... Huset står for tur og dere skal få være med på ferden min gjennom rom for rom og idé for idé. Fortsatt god helg kjære trofaste lesere :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar