mandag 25. april 2011

Mitt hemmelige fasteprosjekt...


... er ikke lenger hemmelig :) for nå er jeg i ferd med å avsløre big time! Jeg hadde lyst til å ha et fasteprosjekt, men klarte ikke finne på hva det skulle være. Så jeg grublet og grublet og fant til slutt ut noe som kunne være verdt et forsøk. Det måtte være noe som kostet meg litt karakter... eller noe. Og hva er det som gjør livet verdt å leve, men som likevel på ingen måte er nødvendig for å overleve nå i mars og april? Jo vi snakker Freia Påskeegg. De som kjenner meg godt vet at jeg simpelthen elsker disse egga!! Men de er jo ikke bra for meg og mitt kolesterolnivå. Dyre er de og! Likevel tenkte jeg at det skal jeg jammen prøve. Men jeg turte ikke si det høyt for jeg regnet med å sprekke etter kun få timer.

Jeg har alltid sagt at jeg har noen stønete gener, men at kanskje ikke jeg har arvet de sterkeste eller noe... men det viser seg at jeg også har et snev. På selveste feitetirsdag gikk jeg på rimi i sarp og kjøpte ei pakke. Den ble liggende i skuffen og jeg spiste vel disse egga i løpet av ganske kort tid. Hvertfall i løpet av uka. Esken ligger der fortsatt og jeg har kikket ned i skuffen mange ganger og det har kostet meg masse, masse å gå forbi disse lilla, flotte pakningene i butikken. Jeg merker det blir ganske tåpelig å beskrive dette prosjektet, men nok en gang. De som kjenner meg godt kan til en viss grad skjønne hva jeg snakker om ;)

Når slutter egentlig fastetiden.. det klarer jeg aldri å huske. Men for min del slutta den denne gangen midt mellom palmesøndag og skjærtorsdag. På palme/skjærtirsdag var det salige stund uten like i heimen. Jeg kjøpte en pakke påskeegg og sprettet den når jeg kom hjem. Salig er veldig beskrivende! I tillegg hadde pappa kjøpt en pakke til meg. Og den har vel blitt supplert med enda en pakke... det ble kanskje mye på kort tid ;)

Så det er vel på tide å få joggesesongen ordentlig i gang... best å holde seg frisk for da slipper jeg pauser og forbedringskurven til kondisen kan gå riktig vei!

Ellers håper jeg dere har hatt noen fine påskedager. Dagene er innholdsrike og spesielle. Jeg har likt veldig godt å se på Påskepreik på TV2. Ja, jeg er hos foreldrene mine og her er det tv.. lucky me :)

Og været... ja det har vært upåklagelig. En smak av sommer, det har vært finfint!

De beina her har fått luftet seg, ullsokkene ble et øyeblikk erstattet med leggings og sommersko :) digg! Ellers har de fått seg en joggetur, men de trenger nok minst 30 til for å kompensere for alt påskesnopet.. les freia påskeegg :)


1 kommentar:

  1. Må bare legge inn en kommentar på fasten din,,, Du vet vet vel at de eggene jeg har servert deg her fra Minde er typ kopi av Freia`s?! hihihihi ;)
    Cissi

    SvarSlett