søndag 27. mars 2011

Snakker vi vår?

Ja, det tror jeg :) for jeg spente på meg joggeskoa denne helgen og tok min første joggetur! (at jeg er støl i dag behøver vi ikke snakke så mye om..) Det var deilig!! Sola skinte, snøen tiner overalt og bakken kommer til syne. Enn så lenge er bakken litt grå, gjørmete og livløs, men det er kun snakk om tid så er det bare å på ny oppdage det flotte skaperverket. Ekstra stas er det jo å starte joggeturen i solveggen og enda mer stas der igjen er jo å ha ny løpejakke! Den var knallfin, regner med den blir flittig brukt ;)


Jeg hadde en andakt i går om fastetid og da minte det meg på at vi skal jo liksom ikke se denne våren og alt det nye livet før påsken er her. Merkelig denne årskalenderen og kirkekalenderen. De henger på en fin måte ihop. Man kan jo se symboler så langt øya rekker om man vil, men tror man må huske å nyte og. Observerere, ta det til seg og oppdage det. Det er alltid spennende å oppdage ting man har hørt tusen ganger før på nytt. Det kryderer hverdagen. Kan anbefales!

Ellers venter jeg spent på å få solgt i Oslo... det er ikke gjort over natta, desverre! Jeg synes jo bilder og alt var nydelig og innbydende, men det er klart... her er jeg litt inhabil ;) Og jeg forstår folks skepsis til å kjøpe 13kvm for en drøy million. Ja ja, jeg har hvertfall kost meg der i 4år. Men nå ser jeg fram til å bli kjent med mine nye naboer. Er de ikke flotte? Bildet under er tatt for en stund siden. (hvis dere klikker på bildet blir det litt større og da ser dere de litt bedre;)

Her ser dere huset "mitt"! Det har alltid vært mitt... men nå skal det bli ordentlig mitt :) Og da skal jeg sette mitt preg på det... enn så lenge venter jeg på ymse avklaringer, men det er jo bare formaliteter. Regner med det rette kjøperen kommer snart sånn at jeg ikke går så veldig i minus og overtakelsen her får en liten bismak. Men det kan jeg aldri tenke meg :) jeg gleder meg til å bli huseier!


Ønsker dere gode, trofaste lesere en fin søndag :) Klem Elise

2 kommentarer: