torsdag 10. februar 2011

Takk for sist!

Ja, er det ikke det vi pleier å si når det er en stund siden eller man synes det var hyggelig sist slik at en vil en liten anerkjennelse for det...!? Jeg er jo ikke dummere enn at datoen forteller meg at her var det lenge siden sist.. men dere trofaste innomkikkere holder jo koken og sørger for å varme mitt blogghjerte :) takk for det! Jeg ser også etter litt oppdatering at det var mange nye innlegg hos gode venner, jeg ser og får det med meg i rykk og napp også kommer kommentarene når jeg har litt mer tid ;)

Det har jo skjedd så mye at jeg vet ikke hvor jeg skal begynne... men for å si det sånn... jeg er midt i kjøpe-selge-vaske-avtale-velge-bære-rydde-bransjen! Søvn er ikke i overflod for tiden og tidsfrister har plutselig fått nye erfaringer som assosiasjoner, nok en gang! Det er rart med det.. tidsfrister kommer alltid sånn på nyåret...

Men for å avklare.. familien Volen er i prosess til de grader! Bestemor og bestefar står og tripper, de har fått nøkler til leilighet på Ørje og teller vel egentlig ned på antall dager de har igjen med fyring. Får liksom ikke flytta fort nok! Veslestua på Volen er under oppussing og det begynner jo å ligne på noe.. mangler kjøkken, litt maling og ikke minst nytt bad, det blir nok når det blir litt varmere i været. Når velsestua er klar.. da begynner mamma og pappa å mellomlande der. Dvs at jeg vil overta dems hus. Snart er jeg huseier på Volen. Ikke Volen gård, men Volen :) Passer meg veldig bra!! Snart kommer det en tid der jeg kan ha alle mine ting under ett og samme tak, jeg drømmer om walk-in-closet, hjemmekontor, bibliotek og en dusj jeg kan ta piruetter i! For den er nemlig svært så romslig! Men før det skal jeg gjøre litt... det blir nok bare litt og, hvis ikke jeg helt uventet får noen veldig snille hjelpere som vil ta i et tak :) Men min mor og far har mer enn nok med å begynne på huset bestemor og bestefar har bodd i de siste 40 årene! Sånn i tillegg til det da... så vil min bror pakke inn to små unger, kone og alle eiendelene og kjøre tvers over hele landet.. helt til Ellingsøya!! Det er virkelig langt dit og det er et stykke igjen til jeg har forsona meg med det, men det får bare ta sin tid! Ikke så greit å være lillesøster og samtidig avhengig av trygge storebror i nærheten. Det hjelper ikke at vi nærmer oss 30år... Det må nok synke litt inn fortsatt. Ett år nå siden de bestemte seg, men det er ikke for lenge skjønner jeg. Men rett skal være rett, min bror var først ute.. vi andre bare hermer!

Likevel klarer jeg på en merkelig måte å ta innersvingen på de og legge ut leiligheten min for salg faktisk mens jeg er i Mali... så da er det bare å begynne å be.. kjære Gud, la noen komme og gi såppas for leiligheten min at jeg ikke går i minus!!

Kjenner at det skal bli helt greit å skifte ut utsikten til den Tyske skolen med denne!

So long! Jeg kommer sterkere tilbake med innlegg om hvordan man skaper seg et hjem på 13kvm :) nå har jeg bodd her i 4 år.. så ja, jeg har litt på hjerte om den saken!

Ha en finfin torsdag kveld, natt og snart helg :)

Klem Elise

2 kommentarer:

  1. Oi, Elise! Her skjer det store ting! Gratulerer med hus, det blir overgang. Og så må du jo bare stikke innom hvis du er i indre altså. Vil gjerne komme på Ørjetur når du har installert deg! Og du! Jeg trenger tips til (billige) kjøkkenlamper. To stk. Skal henge ved hvert sitt vindu (i rad). I alle fall noen å spare til... jeg har en tanke om et par ikealamper, men hvis du vet om noen finfine, gi beskjed! :)

    SvarSlett
  2. Takk så mye, Åshild!! :) Jeg gleder meg veldig!

    Billige lamper.. hmm.. jeg som er såå kresen at jeg ikke har klart å finne noen erstatninger til de jeg har selv... I let you know ;) Men nå er det Mali!!

    SvarSlett