mandag 3. januar 2011

Nye dager, samme innpakningen!


Vi skriver 2011 og det er merkelig hva det gjør med oss å krysse den magiske grensa til ett nytt år... ikke sant? Jeg oppdager liksom leiligheten min på nytt jeg nå. Det er godt å komme hjem til mitt eget. Dette er hjemmet mitt og her bor bare jeg. Liker det veldig godt.

I skrivende stund har jeg på mange måter våknet fra dvale. Våknet til liv fra min lille juleboble. I julebobla har jeg hatt det fint, men godt det bare er for en periode. Det kunne blitt kjedelig etterhvert. Tenkte jo i utgangspunktet før jul at jeg ikke skulle jobbe før onsdag. Da skal vi ha medarbeiderdager på Gardermoen og jeg synes egentlig ikke jeg trengte å reise til Sarpsborg før det. Men det var på mange måter utrolig godt å komme seg tidlig opp (!) reise med kaffekoppen i hånda, se soloppgangen på veien(i bakspeilet denne gangen siden jeg kjørte aremark-rakkestad) og komme på kontoret, skru på lyset og pcen og åpne mailen. Det er alltid godt med avbrekk, men like godt er det å komme tilbake til det daglige. Det er noe eget ved det daglige. Det gir en trygghet, ro og mening. Det var hvertfall ingenting annet jeg synes var mer på sin plass enn å dra en tur til Sarpsborg i dag og koste videre på E6 inn til byen en del timer senere.

Og her har jeg kjørt rundt, rundt for å finne parkering... båret bagasje til armene ble helt møre...pakket ut nesten alt, ryddet vekk nesten all jul, kastet litt gammelt og utslitt og erstattet med nye, fine julegaver....

Det koseligste med å komme tilbake er å finne plass til alle de nydelige julekortene jeg har fått. Ekstra koselig er det når det ligger overraskende julekort i postkassa etter en lang ferie :) Alle de nydelige julekortene minner meg om julebobla med gode venner, kaffe både seint og tidlig, julefest og nyttårsfest. Det fine med den julebobla er at neste gang jeg kommer hjem er det helgeboble med samme innhold.


Her er det ei som var over middels interessert i mobilen min :)

Ha en fin januar folkens! Jeg skal prøve å komme tilbake til noe som ligner rutine og døgnrytme... jobben min er jo ikke akkurat velsigna med noe form for regime på den fronten. Men det er litt godt å komme seg tidlig avgårde etter å ha lest overskriftene i Aftenposten :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar