søndag 12. desember 2010

Til lading


Det er mye som trenger å være til lading i vårt samfunn. Akkurat nå lader mobilen, pcen og tivolien i min leilighet. Tivolien er faktisk konstant til lading for jeg gidder ikke skifte batteri... Mobilen er så fancy så den trenger å lades hver natt og gjerne litt midt på dagen også for jeg bruker den til å høre på musikk til og fra jobb. Men selv er jeg også til lading kjenner jeg, indeed!

Søndag er jammen fine greier! Og spesielt frisøndag. Det spørs om jeg hadde satt så stor pris på det hvis jeg hadde hatt alle søndagene i måneden fri. Men jeg tenker virkelig med kjærlighet på de søndagene jeg kan våkne i egen leilighet, late som det er lenge til morgenen og tvinge meg selv til å sove en time lenger. Frokosten er med "nystekte" rundstykker, godt og variert pålegg, kaffe og juice av ypperste kvalitet. Frokosten er lang og radioen holder meg med selskap. Jeg trenger ikke ordne meg før jeg spiser og jeg kan lese avisen. Ikke bare bla gjennom, men lese. Det er nydelig rett og slett.

Videre lader jeg med å finne ny musikk på Spotify, oppdatere spillelistene mine, høre på mye og god musikk, rydde, stulle og stelle, lese gode bøker, se på storbynatt og nytt på nytt fra uken som har gått(siden jeg ikke har tv kan jeg se disse på nett-tv) Adventslysene og adventstjernen er tent og jeg vasker opp, strikker og fordøyer hendelser siden sist jeg kunne ha en slik fin dag. Senere i dag står gudstjeneste i Betlehem på programmet. Jeg gleder meg!! Kan ikke huske sist jeg hadde anledning til å gå dit. Men Betlehem er menigheten min og den prioriteres når det er mulig.

I det siste har jeg fått reflektert rundt hvordan en duracellkanin kan være aktivt sykemeldt... Det er ikke enkelt tror jeg. Man skal jo helst ikke jobbe mer enn 100% når man er aktivt sykemeldt... Jeg innser at jeg liker å jobbe og kan godt jobbe mye. Men jobb alene er aldri nok. Det er ikke energi å hente ene og alene der. Jeg trenger lading! Noen mennesker lader kun noen timer hver natt. Jeg trenger mange timer hver natt, frisøndager innimellom, kvalitetstid med Gud, gode samtaler og tid sammen med venner. Mine kjære venner som jeg setter sånn pris på.

Ellers ønsker jeg dere fine mennesker som er innom her en god 3.søndag i advent 2010 :)

Klem fra Elise

1 kommentar:

  1. Takk og ha en fortsatt god uke, gleder oss til å se deg på 4.søndag i advent... Gud velsigne deg! Klem fra merete

    SvarSlett