torsdag 9. desember 2010

Den stille måneden..

Eller noe..? Det er jo lov å håpe! Det er nok ikke så stille i livet, bare på bloggen. Jeg liker jo å blogge så når det er langt mellom innlegga.. ja da betyr jo det at det har vært over middels hektisk. Det krever prioriteringer!

Snart er det tid for å reflektere rundt den første tiden i ny jobb :) og ja, jeg har et smilefjes for jeg er jo relativt fornøyd. Jeg regnet med at ny jobb=slitsomt, men det tåler jeg jo.. eller? Kan vel ikke huske sist jeg har hanglet så mye i løpet av et semester og det er vel kanskje en kombinasjon av for lite hvile, mye folk, mange nye folk, mange unger(med ukjente bassilusker) og igjen... lite fri. Men det er jo så gøy! Kjedelig assa at man ikke orker alt man vil!! Ja ja... får ta det som kommer. Jeg koser meg likevel og synes det til en viss grad er verdt det!

Gleder meg nå til noen dager fri. Fri til tanker, rolige dager, lesing, strikking, skiturer og andre turer, festlige lag og nye minnerike dager.

Når jeg skulle kikke gjennom mobilen min så viser jo noen knips at innimellom hostekuler og bibeltimer så er det tid til mye bra! Jeg er heldig som har så mange fine folk rundt meg! Og det lukter litt førjulstid av den bilderekka der for å si det sånn :)

Ønsker nettopp DEG fine dager nå så kommer jeg sterkere tilbake :)

1 kommentar: