lørdag 14. august 2010

Feire


Jeg liker ordet feire. Det er noe vi kan knytte mye bra til. Jeg tror man kan si at så godt som alle har gode minner knyttet til ordet feire. Er ikke det fint? Om livet er bra eller dårlig kan man alltid krydre det med lyspunkter og begivenheter som man kan feire. Og en ting er sikkert. Er ikke livet bra kommer disse dagene alle forventer man skal feire likevel. Alle har bursdag en gang i året og jammen er det ikke jul en gang i året også. Utover det må man gjerne ha en grunn og en happening.

Denne uka har jeg vært borte hver dag, på jobb fire dager og på fest to kvelder. Kort og grei oppsummering. I tillegg har jeg lørdag kveld og søndag igjen... altså uken blir 7 dager til ende med godt selskap, festlige anledninger, gudstjenestefeiring, barnebursdagsfest, vennefest, gode middagsbesøk. Rett og slett kvalitetstid fra start til slutt. Tror egentlig jeg synes det er greit å komme i gang igjen etter en lang og god sommerferie :)

2 kommentarer:

  1. Hei Elise!
    Gøy å lese litt om livet her på bloggen din :)

    SvarSlett
  2. Hei Karianne :) koselig! Takk for besøket og kom gjerne igjen ;) Takk for sist forresten! Håper innspurten til Sveitsavreise går bra!

    SvarSlett