torsdag 17. juni 2010

En spesiell dag...

Jeg stod opp som vanlig til lyden av klokka som vekket meg etter altfor lite søvn... dusjet, spiste for fort og for lite for å løpe ut døra for jeg skulle møte ei av ungdommene. Ho har peiling på hva som trengs for å lage et dansestudio.. i Nittedal skal kirkestua få dansestudio. Kjørte henne på skolen og satte kursen mot Nittedal.. igjen. Kontoret neste. Åpner mailen, printer ut gårsdagens mail, går inn på kontoret til sjefen min og avtaler oppsigelsestid, fremdrift og strategi for å formidle at nå er min tid i Nittedal over... hvem hadde trodd?? Resten av dagen brukte jeg på å gå fra kontor til kontor og snakke med hver enkelt av kollegaene mine, tok noen telefoner og sendte en felles mail.

Kjenner på stor glede over å ha "landet". Fra og med 1.oktober er jeg ikke lenger ansatt i den norske kirke. Da er Normisjon arbeidsgiveren min og jeg skal få være actaleder i Østfold. Et arbeid jeg ser fram til, har forventninger til og gleder meg til!!
Baksiden av medaljen er jo at nå må kapittelet Nittedal avsluttes. Det kapittelet er jeg utrolig glad i. Det har gitt meg mye kunnskap, erfaring, godhet og minner.

Men nå er jeg hjemme, klar for konsert etterfulgt av en god natts søvn..!!


Dette bildet er jeg veldig glad i... det vil alltid stå Pluss var her <3 på en benk i Ål, og i hjertet mitt!

7 kommentarer:

 1. Vet ikke hva det var, men fikk litt frysninger på ryggen av denne teksten. Hadde nok noe å gjøre med "kapitler som avsluttes".

  Jeg er hvertfall hoppende glad for at du fikk jobben!! ...selv om du har hatt det knall i Nittedal:) Grattis!

  ole

  SvarSlett
 2. Følelser, Ole.. følelser :) Og jeg er hoppende glad for dere også!! Du fikk frysninger på ryggen av min tekst, jeg felte en gledeståre av dine nyheter :) ja, vi har alle våre måter å reagere på... Uansett, takk!

  SvarSlett
 3. sånn er livet, fint og foranderlig. Så fin bloggen har blitt forresten! håper bryllupscupcakesene ble bra :)

  SvarSlett
 4. Superbra at du har fått ny jobb, grattis Elise!

  SvarSlett
 5. Sånn er livet ja, og det er superbra!! :) Takk, takk! Så glad! Bryllupscupcakesene er herved omtalt ;)

  SvarSlett
 6. Jeg kommer til å savne deg utrolig mye, Elise. Ble utrolig lei meg da jeg fikk vite at du ikke lenger vil bli i Nittedal, det er rett og slett hjerteskjærende.

  Gjennom disse årene har du gitt meg så utrolig mye, mer enn du vet. Pluss kommer ikke til å bli det samme uten deg, det vil alltid være en bit som mangeler, og den biten det er deg. Du er en fantastisk person som har en god plass i hjertet mitt og den vil bestandig være der. og jeg vet at det ikke bare er hos meg det gjelder. jeg er utrolig takknemlig for å ha fått lov til å bli kjent med deg, og det store arbeide du har gjort for Nittedal. Det setter jeg stor pris på!

  Hilsen
  Therese Blomberg

  SvarSlett
 7. Ååå, Therese :) du er nå god tvers igjennom!! Måtte gråte noen tårer når jeg leste dette. Heldigvis skal du gå på Haugetun og det er jo i nærheten av min nye jobb :) får håpe vi kan ha litt kontakt!! Mange klemmer! Og vi sees etter ferien!!

  SvarSlett