tirsdag 15. juni 2010

Jeg vet ikke hvordan det er med deg...

... men jeg blir (for enkelte ting) fort litt grinete.. og får et lite behov for å tøye grensene mer enn nødvendig. Jeg er nemlig, undskyld utrykket, drita lei avregningsregningene fra Oslo og Omegn Boligforvaltning!! Jeg har jo fint lite kontroll på min økonomi, det er ikke noe nytt.. men takk og ære for at vi har avtalegiro i denne verden.. Og alle mine faste utgifter går på avtalegiro, de rett og slett måå det! Og da blir jeg så provosert over å stadig motta en giroblankett det står avregning på. For har jeg sagt jeg vil det skal gå automatisk så skal det gjøre det og det er den tjenesten jeg betaler OBF for. Er ikke det mer enn rett og rimelig??

Uansett.. det tar meg minst én purring å få ringt å spurt hva er nå dette her. Når jeg endelig gjør det spør jeg pent om de ikke bare kan trekke riktig beløp og legge på neste regning eller noe? Og hva svarer dama.. jo.. før jeg rekker å si ferdig setningen avbryter hun meg og pøser inn en haug innøvde argumenter og slenger inn litt sånn -du må jo sette deg inn i dette her og hvis dette er første gangen osv osv.. jeg prøver å komme til ordet for å si at jeg har eid leiligheten i tre år og alt har til nå gått automatisk helt til jeg plutselig får en regning uten forklaring. Og da litt sånn oppgitt spør ho etter referansenr som ikke står spesifisert. Jeg spør, hvor står det? Enda mer oppgitt sier hun hvor på arket. Jeg begynner å ramse opp tallene og ho avbryter for sikkert femte gang litt småirritert.. ja, det holder med de første. Javel, du verden tenkte jeg inni meg.
Da får ho tydeligvis opp regningen og sier, mest til seg selv håper jeg, der ja.. Elise Vållen eller Volén eller noe sånt... jeg ble litt paff, jeg hadde tross alt presentert meg så sier hun etternavnet mitt høyt flere ganger med ulike varianter og slenger på en eller noe sånt på slutten..

Jeg bare lurer.. hva skjer med å beskylde de unge for mangel på respekt og manérer...???

Telefonen var forgjeves, jeg var en idiot som ikke hadde skjønt det, de kunne på ingen måte trekke fra avregninga på neste regning selv om jeg sa det holder lenge for meg om jeg bare får en sms med varsel, la meg bare slippe å få et A4ark i posten som er gult og hvitt og må betales!!
Hvorfor skriver jeg dette nå?? Jo, fordi denne telefonen tok jeg på fredag (ja, jeg henger litt etter.. den skulle vært betalt i april) MEN, i dag fikk jeg ny avregning i posten...


Jeg lover dere, med dette ansiktet får jeg sjelden nei. Tvert i mot får jeg som regel all den hjelpen og godviljen jeg ønsker meg.. men tror denne dama hadde en dårlig dag og min motivasjon om at jeg var drita lei den regningen tror jeg ble overført i alle mobilbølgene mellom oss...

1 kommentar:

  1. Beklager at jeg ler litt for meg selv. Det er bare fordi du så sjelden er grinete. Jeg kan levende forestille meg den telefonsamtalen, hehe.

    SvarSlett