mandag 24. mai 2010

Pinsehelg :)

Sjelden pinsen er prioritert utover å være en langhelg. Men jeg må si denne pinsen har vært flott! Og det er fortsatt litt kveld igjen av denne dagen heldigvis. Det har blitt tur til Volen, bursdag til pappas onkel, kvalitetstid med gode venner, litt strikking m.m i helga. Gudstjenesten på søndag ble på tven og jeg likte den veldig godt så var fornøyd med valget.

Ellers hadde jeg en helt normal norsk opplevelse på 1.pinsedag. Jeg gikk ut, tenkte oj så fint med sol, satte meg i sola, brettet opp buksene for å få litt sol... synes det ble veldig varmt så gikk inn og satte på meg bikini, oj som sola tar tenkte jeg igjen, gikk inn og smurte meg med det jeg hadde, nemlig faktor 30... joda fint å komme ut igjen til overskyet vær da... noe tålmodig var jeg siden jeg drøyde og drøyde.. begynte å se på skyene og skjønte at dette bar en vei så når regndråpene kom gikk jeg inn og satte på meg klær og fortsatte med boka mi under ullpleddet.. Fint det :) Godt at jeg hvertfall ikke ble solbrent!

Som enhver kan se med sitt blotte øye så har ikke leggene mine vært overeksponert for sol i vinter.. det skal sies at bildet ble tatt for noen uker og noen soltimer siden, men omtrent så behagelig som det ser ut på bildet, så har helga mi vært :)


Ellers leser jeg denne boka om dagen. Satser på å bli ferdig snart. Liker boka godt, ikke noe overfladisk dill her! Men nå kjenner jeg at mitt slitne legeme trenger en god og varm dusj etter en sykkeltur til Ullevålseter. Tanta mi og jeg har vært ute og sporta i dag og jeg har på ingen måte noen god kondis å skryte av så da er det ekstra godt å krype under teppet med boka etter slike sportslige utskeielser :)

Ønsker dere alle god uke!!

3 kommentarer:

  1. Veldig hyggelig at du tok turen oppom verandaen vår :) Vi får håpe på mange fine dager og kvelder fremover, med venner og godt selskap!!! Velkommen igjen :)

    Ønsker deg en finfin uke, Elise!!

    (by the way, bloggen min har fått ny adresse)

    SvarSlett
  2. Å, det var så koselig :) og jeg gleder meg til mange tilsvarende, ja!! Da er bloggen rettet ;) følger spent med videre!

    SvarSlett