søndag 7. juni 2009

Tut, tut sier Sigbjørns bil...

Den kan kjøre MAAAANGE mil!!! :)

Vi snakker tur, skikkelig lang tur. Turens mål og mening var igrunnen helt perfekt. Anette og Lars Oscar skulle gifte seg i Orkdal og vi stablet oss i biler, stålsatte oss for litt bilkjøring og dro av sted...

Først gjorde vi oss skikkelig kjent i Østfold og Akershus' skoger og veier slik at vi var helt sikre på at alle veier til Elverum ble testet og vurdert... etter å ha kjørt ganske langt og mange mil var det tid for middag for vi var jo kommet helt til Bjørkelangen :) Gjett om vi hadde et stykke igjen da!

Den salige gjengen bestod av herr og fru Riiser
Brudgomens forlover Ole Kristian

Min kjære nabo Steinar Kolnes
Og hans frue Carina og meg selv

I løpet av turen tror jeg vi klarte å pløye gjennom de fleste mer eller mindre morsomme historiene, vitsene osv og ikke minst var vi heldige med været! Turens fokus var været, Elises nye bil og ikke minst høydepunktet, nemlig Soppen på Elverum som kunne friste med is, softis i beger med sjokoladestrø... mmmm! Og når man er på Elverum har man kjørt langt... trodde vi! Eller jeg kanskje.. :) Vi startet på Østerdalen med en is godt plantet i magen og kreativiteten skulle fram for det skulle jo skrives sang. Å jeg vet en Sæther.. som ikke lenger leter. Joda, en god porsjon intern humor, gamle historier, ikke minst gamlekjærester og litt kræsj, bom, bæng. Det ble en Sæthersang fra gjengen til brudgomen. X antall timer senere så vi atter trær.. så langt øya kunne se!!! Østerdalen kan virkelig by på trær hvis noen ikke har sett nok av det. Kreativiteten ble mer og mer ekstrem etterhvert som timene gikk.... men joda vi kom fram omsider. Som Ole så fint sa det... som å være på Tusenfryd sammenhengende i tre døgn! Men ingen skal komme å si vi hadde en kjedelig tur :) Reisen opp er fortsatt minnerik, men tviler på om vitsene lever videre, de var nok forbeholdt turen ;)


Dagen etter var vi klare for fest. Dagens midtpunkt koste seg så det ut til, nydelige var de!!!


Benjamin var hvertfall klar for fest i sin nye festdrakt...


Og disse to hadde en liten reservebukett tilfelle Anette glemte sin, riktig så søte er de :)Takk for en god og minnerik helg :) det er moro når noen gifter seg litt utenom bygda... kjekt å få litt nye impulser, lære noen nye veier og gjøre seg noen erfaringer om Norges geografi, kulturer, dialekter osv osv... Fint å bli kjent med andre deler av landet via folk i hovedstaden.. men det å erfare litt selv er ikke så dumt det heller!

2 kommentarer:

  1. To innlegg på en dag! Det må jeg si :) Bra dere hadde en god tur :) Takk for hyggelig kommentar på bloggen, alltid koselig å få det! Ha en god uke! /Elin

    SvarSlett
  2. Ja visst... jeg måtte jo få inn litt fra turen :) det andre innlegget var litt sånn som bare skulle ut eller noe... God uke til deg og Elin!

    SvarSlett