torsdag 18. juni 2009

Tantes utfordring...


Ja, så var det et faktum, det var tid for tantes dag med Benjamin. Spørsmålet lød: kan du passe Benjamin noen timer, for jeg skal på den nye jobben en tur? Jeg sjekket raskt kalenderen og fant ut at, ja, jeg har ingen avtaler så det saken er god :) Det var riktig nok andre gangen jeg skulle være alene med Benjamin så tenkte ikke noe større over det, men gledet meg. MEN så kom spørsmålet på nytt, denne gangen med litt mer innhold... kan du passe han helt til kvelden? Det innebærer melk, grøt og legging... ojda tenkte jeg. Jo, jeg kan vel gjøre et forsøk :) Da ble det plutselig litt mer alvorlig.. legge han som aldri har sagt natta til noen andre enn sin mor og far. Men, men.. hvor ille kan det gå liksom tenkte jeg og sa så kjekt, jess da -no problem ;)

Benjamin ante jo ikke hva som skulle skje, men alltid like glad for besøk og jeg var litt spent, men dro avgårde til Bøler og lurte på om kanskje jeg skulle avspasere dagen etter og for dette ble jo kanskje slitsomt... eller? Ja, ja jeg fikk nå prøve!

Jorunn hadde gjort ferdig en to-siders oppskrift på hvordan Benjamins dag utartet seg. Og oppskrifter er jo til for å følges, eller? Jeg gjorde hvertfall det og jammen gjorde Benjamin det også. Nesten på sekundet sov han når han skulle, spiste han når han skulle, smilte når han skulle(stort sett hele tiden..) og lekte når han skulle. Joda - et ekte englebarn vil nå jeg si!!

Dagen startet med litt husking (jeg var riktig nok ikke der før kl.12... det hører med til historien! Så jeg slapp kanskje billig unna...)


Videre var det tid for trilletid og soving. Benjamin sov og jeg nøt de fine omgivelsene på Bøler :)Tid for lek... -se så flink jeg er til å reise meg og bruke det morsomme bordet med alle de kule effektene!!-Nå tror jeg det holder med bilder, tante..!Alt i alt var dagen utrolig koselig og det er stas å være tante! Og det fineste var vel at jeg fikk ikke helt skrekken. Er nok ikke klar for et heltidsliv med småbarn riktig ennå.. men det kan jo hende det kommer en tid som det om noen år :)

4 kommentarer:

 1. Se der ja, her har du gjort om litt, sommerlig og fint :)Så bra det gikk bra å väre barnevakt og at du ikke fikk skrekken! De er stort sett snille de söte små :) Jeg som er norsk jobber faktisk i morgen, men vi ses på kvelden! /Elin

  SvarSlett
 2. Ja, måtte freshe opp litt :) mange morsomme design på den siden, bare å klikke på ikonet oppe til venstre.. enjoy :)

  Fikk ikke skrekken nei, bare koselig! Og du jobber faktisk... vi sees nok på kvelden ja!

  SvarSlett
 3. Ja, ikke sant :) nydelig er han! Har det etter tanta si... ;)

  SvarSlett