torsdag 23. august 2012

Urban skog

Jeg kom over en konkurranse. Helt åpent. Styling er utfordringen. Og jeg hadde lyst til å prøve. Mitt bidrag er dette!


Det blanke møter det matte. Nytt møter gammelt. Pleksi møter tre. Ull møter jern. Ugla vokter det hele. Ugla pleier å vokte skogen. Denne skogen også. Trygt og godt.

Bildet er brodert ved et sykehusopphold for nærmere hundre år siden. Oppbevaring i låven har gitt det et noe slitent preg. Kassa hører til det gamle treskeverket. Mer om kassa som starta sitt nye liv på kontoret mitt her. Krakken gjorde Bestefar på sløyden da han gikk på skolen. Bestefar er 83 år gammel. Behandlingen krakken har fått er litt vask. Pur Norsk, Gros Hage, finn-roen og Kremmerhuset står for pynten. Teppet er fra Hay og den lille koppen, ja den er arvegods med kun arveverdi. Nada merke. Blomstene er den elegante kyss meg over gjerde. Siden jeg er såkalt kortvokst passer det bra at de står på en krakk og ikke bak et to meter høyt gjerde.Jeg ønsker alle bidrag lykke til og juryen lykke til :) Moro å delta, moro å lage komposisjonen og sette sammen farger og materialer. Litt vanskeligere å få et godt bilde med riktig lys og riktig vinkel. Det er amatøren med amatørkameraet som "jobber". Men så var det ikke en proffkonkurranse heller så jeg kunne friste frimodigheten litt. Takk for morsom utfordring http://interiorogboligmessen.blogspot.com

8 kommentarer:

 1. Fint stylet med vakre ting! Good luck...ses hos meg? La meg som følger...

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) hyggelig!! Du har en nydelig blogg, gleder meg til å følge :) ønsker deg en fin uke!

   Slett
 2. så fint bidrag :)

  koslig blogg og.

  henriette

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Koselig med besøk og koselig med kommentar! Moro å være med på en konkurranse. Det har jeg nok ikke vært før så gøy å bare delta :) Blir en fast følger nå, liker nynorsk på blogger. Språket blir med en gang mer fargerikt og personlig!

   Slett
 3. Fint bilde, lykke til i konkurransen:)

  Fin kveld til deg.

  -Jeanette-

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det! Så hyggelig :) God torsdagskveld og snart helg!

   Slett
 4. Stilig bilde! lykke til!
  Flott blogg også, følger deg videre :)
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk o takk :) trivelig med følger, besøk og kommentar! Ønsker deg en fin kveld!!

   Slett