søndag 31. juli 2011

Ferietid

Regner med det er en overskrift de fleste kjenner seg igjen i nå om dagen... eller hva? Jeg har vært på en aldri så liten norgestur. Og noen knips ble det.

Først kommer et par bilder fra det blide sørlandet. Jeg var hos Kristoffer i Mandal. Og der var det gode venner, rekefest, sørlandsidyll og god feriefølelse :)

Videre gikk ferden tilbake til Oslo for å slippe av Kristoffer og videre til Gardermoen. Der ventet flyet til Ålesund på meg. Min bror har flyttet til Ellingsøya så det var på tide å besøke de i det nye huset dems. Det ble tre netter og tre dager der med niese, nevø, svigerinne og bror + litt av deres familie der oppe. Vi var på byvandring og i atlanterhavsparken for å nevne noe. Hverken Benjamin eller Mathilde er spesielt interessert i å posere for tante.. så de knipsa jeg har er virkelig bare tatt i en fei ;) Godt med noen dager med mine nærmeste!3 kommentarer:

  1. Og vi takker for koselig besøk, Elise:) Utrolig søtt bilde av Mathilde i vogna! Ho e jo bare super skjønn.. heilt objektivt altså!

    SvarSlett
  2. Koselig! Skikkelig feriefølelse. Men nå lurer jeg på; hva skifta du batteriet i? Ble det garageportåpneren? Høreapparat?

    SvarSlett
  3. Jepp, det var ferie :) godt med litt nye impulser! Dårlig med batteriskift på meg.. men jeg synes det var litt artig skilt. Kvalitet var det ikke fokus på, det var ikke det som trakk kunder i Ålesund.. nei, billigst selvfølgelig :) men min bror skifta på klokka. Ellers så tror jeg de synes det hadde vært langt til Øymark for å skifte på garasjeportåpneren.. tenkte jo ikke på å ta med den dit ;)

    SvarSlett