tirsdag 31. mai 2011

Let me intruduce you to....

The HOUSE!

Her ser dere huset på framsiden med verandaen(riktig nok med noen klær til tørk)


Her er bildet tatt fra sør. Til høyre for lecaveggen er det en liten krok med en liten veranda. Dette skal bli min lille private lese og inspirasjonskrok. Til nå har den aldri blitt brukt, men der kan det bli veldig koselig :) jeg driver å maler et gammelt hagemøblement som ingen andre ville ha etter besteforeldrene mine. Lysegrått blir det og farger... ja det skal det garantert krydres med!


Denne siden av huset er det sjelden noen ser. Her ser vi husets bakside. Og den enorme kladden ved siden av... jo det er garasjen. Er passe med plass der og :)


Huset har hatt tegninger en gang, og de har jeg fått overlevert. I dag er det litt ulikt, men møblert ganske likt. Jeg kommer til å gjøre endringer. Ikke endringer som er veldig voldsomme og kostbare... men endringer som gjør at jeg kan trives i mitt hjem :) følg med.. følg med ;)

Første prosjekt er å finne en postkasse... jeg har virkelig sondert terrenget og det er ikke enkelt.
Jeg kunne godt tenke meg en rosa en fra www.postkassedesign.no Bruka design har også noen fine postkasser... men synes de er litt for dyre til at jeg vil kjøpe de. Det er litt for mange som har lik. Jeg har defintivt falt for noen hos www.jennylanedesign.no så det vil vise seg hva jeg faller på ;) kanskje det blir en knall gul kasse... I morgen etter overtagelse av leilighet har jeg tid til å kikke litt. Da blir det nok postkasse tenker jeg :)

Ønsker folk en god tirsdagkveld :) klem fra volungen

3 kommentarer:

  1. meg igjen! Åshild. Prestefrua er mitt andre alibi på den andre gmailkontoen. Men altså, du kan vel spraymale en billig en fra gode gamle clas? jeg har vært på shopping i dag. Nytt kamera... oi oi! :)

    SvarSlett
  2. Gleder meg til å følge med både her og in real life :)

    SvarSlett
  3. Takker for hett tips! Jeg vurderte det også skulle jeg bare kikke innom Hegdehaugen først... og der lyste drømmekassa mot meg ;) den var oransj.. knalloransj! Og det var Bruka :)Reportasje kommer når vi har fått laget nytt stativ på Volen og fått opp alle de nye kassene... ryktene sier at naboen også vurderer sterkt en ny!

    SvarSlett