onsdag 10. november 2010

Sykestua Volen versågod...

Det er ikke ofte.. men nå er det sånn at mamma, Jorunn, Benjamin og jeg er synkronisert syke.. skikkelig staselig.. NOT! På søndag skulle vi vært på Bøler hele gjengen, men endte opp med å være på hvert vårt sted hostende, harkende og snufsende. Deilig. Høstens frynsegoder eller noe...

Det er jo bare å ta en pust i bakken, tåle å være hjemme og ta ordet hvile på alvor. Så nå har jeg tatt følgende av det og tatt noen rolige dager på Volen! Kom hjem i stad og kjenner at jeg trenger søvn mer enn noe annet akkurat nå... men det har en egen historie.

Hvor ofte våkner du av mareritt? Det er hvertfall sjelden jeg opplever for min del. Kanskje derfor jeg våkner som et spørsmålstegn også... Noen som kan noe om dette? Utrolig ekkelt var det hvertfall. kl.05.10 var jeg "lys" og forskremt våken og drit redd for skumle menn i svarte drakter som skulle komme og ta livet av meg og alle jeg hadde ansvaret for. Tror jeg hadde typ ansvar for Margaret sin bursdagfest eller noe... jaja, ikke så veldig sannsynlig med andre ord. Det var hvertfall ikke her hjemme, men følelsen satt godt igjen. Og det ble ikke så mye mere søvn. Så i kveld blir det tidlig kveld!

God uke fortsatt folkens!!

1 kommentar:

  1. jeg har en bok om drømmetydning du kan låne, så kan du se om du blir noe klokere av det ;)
    Godbedringsklem :)

    SvarSlett