torsdag 25. mars 2010

Og med det har jeg våknet...!

Jeg koblet visst ut ganske lenge... og det er ikke langt unna sannheten heller! Men i dag, i dag har det endelig skjedd... fjorårets joggesko har innviet årets gå/joggesesong, hurra!! For å si det på godt øymarsk, i dag kjente jeg meg sykt røten på vei hjem fra jobb. Og da var det jammen godt med frikveld der jeg kunne ta årets første tur i Frognerparken. Me like! :)

Helt i dvale har jeg ikke vært selv om bloggen ikke har fått tatt del i vinterlivet. For å ta det kronologisk med litt bilder siden sist så ser jeg nå at jeg har et lite vintermønster som gjentar seg...
Høsten avsluttes med allehelgen og under kan du se hvordan jeg lagde krans og hvordan vi pyntet grava til den helgen. På mange måter er det startskuddet for vinteren og jeg trekker meg litt inn i meg selv. Stressnivået øker og aktivitetene er sykt mange før jeg stuper hjem til en juleferie og lever og nyter livet hjemme i Øymark.
Etter nyttår startet jeg med friskt mot, uthvilt legeme og ny motivasjon, men likevel med litt blandede følelser. Januar fløy avgårde også kom februar... da nærmer disse årlige datoene seg. Og samtidig heves skuldrene mine sakte, men sikkert og hele meg går litt på autopilot. Jeg har hatt tre helger med kirkecamp i mars og det oppleves som energien er brukt på de og ikke så mye annet. Siste campen ble for sikkerhet skyld avsluttet på 21.mars.
Og gjett hva som skjer... samme hvert år, dette ble 5.året. Når 21.mars er over.. da våkner jeg! Skuldrene går tilbake til normalen, jeg kan bruke litt energi på å få frisk luft(noe jeg forsåvidt får ny energi av). Kondisen var det heller dårlig med, men det kan hende påskeferie på Volen gjør underverker på den biten..!

Ellers har vinteren vært produktiv... og når jeg får bilder som dette tilbake er det jo en fryd å bruke de kreative sidene på denne måten.
I tillegg har jeg brukt vinteren til mye god lesning. Joda alt i alt har vinteren vært etter forholdene bra!

5 kommentarer:

 1. Der klarte jeg jammen finne veien til bloggen din og:) Er alltid så kjekt å finne andre kjente bloggere:) Ønsker deg en god dag, og ikke minst en god påske:) NYT den!

  SvarSlett
 2. Godt å se at du er tilbake på bloggen :) Og veldig koselig med en liten lunsj i dag! Gleder meg til onsdag og håper vi ses mer i påsken også!

  SvarSlett
 3. Kjekt å holde litt kontakt med bloggene våre, Marion :)
  Ja, nå gleder vi oss alle over påske, Elin! Påske er jo litt spesielt for oss... men dagene er ganske gode likevel :) gleder meg til onsdag!

  SvarSlett
 4. Hei Elise, fant bloggen din her om dagen og så at du hadde lagt inn bloggen vår på din side, så da la jeg inn link til din på vår side:-)! Håper du får en avslappende og god påskeferie!

  SvarSlett
 5. Så koselig :) ja bloggeverden vokser sakte i sitt eget lille tempo nesten helt uten facebookhjelp ;) en stund siden jeg oppdaget deres, men flagger ikke bloggen så høyt. Håper dere og får gode dager!! Gleder meg til menighetsweekend etter påske, jeg blir med på lørdag!

  SvarSlett