søndag 15. november 2009

Koble ut...?

Ja, nå er tiden definitivt som travlest! Og da kan det jo være godt å koble litt av med liten bloggpost... Jeg har nevnt noe om velsignelser og utfordringer i overskriften. Det går vel nesten ikke en dag uten at jeg kjenner på begge deler. Denne posten har jeg skrevet på litt nå og litt tidligere siden jeg er såvidt innom leiligheten for tiden.. men i helgen har jeg vært på Volen i tre hele dager. Jeg merket at dette var rett prioritering til rett tid. Det er en deilig følelse. Noe sier meg at dette blogginlegget er temmelig mye mer positivt enn forrige... som sagt velsignelser og utfordringer :)

Det har blitt enda tydligere for meg at det er viktig å finne glede og motivasjon i det man gjør, dette har jeg blitt minnet på av kloke mennesker i det siste. Det jeg har hatt og funnet mye glede i disse dager på Volen er juleverksted, latter sammen med Benjamin, kvalitetstid med familie, koselig kveld med åndelig påfyll sammen med gode venner, kafébesøk med venninner på Ørje... og ikke minst strikkeprosjekter som blir fine.

Bøkene jeg leser om dagen burde gi en skikkelig go påfyll, men de faktisk utfordrer meg litt så er litt ambivalent i hva jeg tenker om de. Bøker jeg liker kan jeg lese veldig, veldig fort.. men bøker jeg ikke helt klarer å svelge tar tid. Nå for tiden leser jeg "Nådens gåte". På tide vil kanskje noen si, men jeg synes det er en utfordrende bok og er spent på hva den vil gjøre med meg. Hjemme på nattbordet på Volen ligger "Drikk dypt av ånden". Gleder meg til å dykke ned i den når jeg får juleferie 14.des.. Ja du leste riktig!

Fram til da... Ha en god førjulstid og adventstid. Nå skal jeg holde pusten ut denne uken og to til :)

3 kommentarer:

 1. Jeg har så lyst til å se strikkeprosjektene dine! legg ut bilder da... Eller er det julegaver, kanskje? :)
  Åshild

  SvarSlett
 2. Hei Elise
  Selvfølgelig skal du få kjøpt en kalender. Send meg en mail på ragnfuru@online.no, så ordner vi det.

  Ha en strålende førjulstid!
  klem Ragnhild

  SvarSlett
 3. Nei, ELISE! NÅ er det nesten en mnd siden oppdatering. Et lite interiørinnlegg, kanskje? :) :)

  SvarSlett