søndag 13. september 2009

Høst?

3.august var det slutt på min sommerferie. Inni meg tenker jeg ennå at det er sånn ca fjorten dager siden... men det er det kanskje ikke. Jeg har faktisk jobbet seks hele uker siden ferien tok slutt. Har jeg lagt merke til de seks ukene?? Og svaret er trist, men sant.. nei! De ukene løp avgårde og jeg har prøvd å henge med på alle mulige fronter og hold. Starten på høsten har rett og slett vært innholdsrik! Også stopper jeg litt opp og tenker etter om det har inneholdt det jeg ønska det skulle innholde eller bare flyr jeg etter dit nesa peker og får med meg det som er på en måte. Svaret er litt begge deler faktisk. Jeg er veldig fornøyd når ting flyter på skinner og går greit, men med litt motstand blir jeg lett motløs. Kanskje noe å jobbe med? Tror det. Jeg har vært hakket mer materialistisk enn før hvertfall, liker ikke det helt... ikke det som gjør livet verdt å leve, men det er jo moro med litt nytt. Skal inrømme det. I tillegg til å freshe opp leiligheten litt har jeg kjøpt meg sykkel og pc. Er veldig fornøyd og synes jeg er heldig som kan ha alle de tinga jeg har lyst til å ha. Men sykkelen krangla straks etter at jeg henta den, og impulsiv som jeg er så kjøpte jeg den på Slependen når jeg først var der ute. De som har sett bilen min vet at det ikke er plass til en sykkel i den, så nå står jeg der da med ødelagt sykkel og ingen lettvint måte å frakte den til butikken på. Jaja, men det ordner seg vel. Jeg kunne jo ha ramset opp alle spekakulære og mindre spektakulære opplevelser og erfaringer siden sist, men det skal jeg spare dere for. Denne helga tok jeg litt fri. Strikker og koser meg på Volen og leser litt blogger. Det gir litt inspirasjon og glede :) Senere i dag er det tid for konsert i Nittedal med Sigvart Dagsland, det skal bli stas :)

Jeg må jo nesten nevne bakgrunnen for dagens innlegg. Jeg kjørte nemlig hjem i strålende sol i går og når jeg kom til Volen la jeg merke til at det faktisk ikke var grønt ute lenger... og da ble jeg litt trist for at jeg ikke har fått med meg høstprosessen, men nå er jeg definitivt innstilt på at høsten er her (moden og arbeiderne er få), alt er sparket igang, marka venter, sykkelen venter, strikketøyet venter, kinoen venter, tekoppen og kaffekoppen venter, stearinslysa venter og jeg er klar til å ta i bruk alle gledene, godene og alt annet som hører høsten til :)

Nest innlegg blir et strikkeinnlegg tror jeg... langt inni meg bodde det nemlig en strikker som har kommet ut for full blomst og jeg kjenner at det er gøy! Jeg liker å strikke og lage fine ting :) så jeg skal rett og slett skryte litt av de fine tinga i neste innlegg. Så da er du forberedt ;)

2 kommentarer:

  1. Jeg synes du skal lage et innlegg om ditt nye skjørt! :) og når vi er inne på materialistiske ting - jeg syntes du hadde svært snerten pc, altså.
    Og så synes jeg du skal unne deg en vannkoker. En sånn en du ønsker deg.
    Men høsten er fin, den, Elise. Som min mann (!) sa, september må man ta vare på. Det er enda et par høstmåneder igjen å ta av.

    SvarSlett
  2. Å takk for det skjønne deg :) ja det er mye fint her i verden! Kanskje jeg skal ta deg på ordet med skjørtet ;)

    SvarSlett