torsdag 17. september 2009

En bekjennelse


Støvlett på bilde jeg fant på Costume

Nå er ikke jeg den som tradisjonelt har kjøpt så mye klær, prioritert fashion og shopping så mye i mitt liv, eller vært så veldig nøye... Litt nøye kanskje, men likevel kan jeg ikke skryte på meg å ha vært så veldig up to date! Ikke spesielt jentete det, men jeg er nå tross alt ei bondejente... og bondejenter har gjerne fokus på litt andre ting. Men jeg har begynt å innse at nå lyser 26 tallet mot meg i ganske nær framtid. I tillegg rår jeg meg selv, står fritt til å disponere tiden som jeg vil og kan bestemme over meg selv. Tenk på det! Fint, ikke sant? :) Så da synes jeg det er på høy tid å bli litt sprekere, ta vare på kroppen min og pynte meg litt mer. Rett og slett kle meg som en 26år gammel jente kan, bør og godt kan kle seg :) Så jeg har rett og slett gått på skjørtejakt i Oslo, i helgen fant jeg to fine på Gina som jeg falt for. Kanskje det blir høyhelte skoletter frampå her og... men viktig å ikke go overkill, sant? Litt Elise må det være synes jeg!

Med dette i mente vil jeg si at denne høsten har startet bra! På det øverste bildet ser du sykkelen jeg har investert i. Sykkelen er 3uker gammel, har rukket å vært på verkstedet, og vært både på Slependen, Holmenkollen, langs ring 3 samt en tur i Maridalen. Siste turen tok min tante og jeg i kveld. Utrolig fin tur. Nå skal jeg nyte resten av denne frikvelden :) På tide å dra fram strikketøyet kanskje, strikkeinnlegg kommer bare så det ikke er noen tvil om det!

God helg, folkens!


5 kommentarer:

 1. Jess! Skjørteinnlegg! :) Imponert over sykkelinnsatsen din. Overkill er viktig.
  Åshild

  SvarSlett
 2. Haha, ser jo nå at du IKKE vil gå overkill, hehe. Jaja, sier som Sokrates; den gylne middelvei... gjelder sikkert på skofronten også! :)
  åsh

  SvarSlett
 3. He he :) overkill er relativt..! men jammen ble det skjørteinnlegg ja! Hvis jeg klarer å løse problemstillingen mobil - bildeoverføring uten blåtann på pc så blir det litt mer her snart og! Men sykling kan anbefales, Åshild! Jeg koser meg (så lenge jeg kan sykle så fort og så sakte jeg vil.. ;))

  SvarSlett
 4. Spørsmålet er om du kommer til å begynne å sykle til jobb? :)

  SvarSlett
 5. Det beste svaret jeg kan gi på det er... ikke i år ;) for jeg misliker sterkt "kulde" og liker hvertfall ikke å stå tidlig opp om mårran!

  SvarSlett