lørdag 15. mai 2010

Ungdomstid

Ungdommer er noen fine vesener som har en helt egen energi med seg. Det er alltid et spørsmål om når slutter ungdomstida... for når den begynner er litt enklere å sette ord på. Det var hvertfall det når jeg ble ungdom, nemlig når jeg begynte på ungdomsskolen! Å begynne på ungdomsskolen innebar mye spennende. Men det mest spennende av alt var å begynne i Jeriko. Dette var noe vi i Øymark levde og åndet for -å bli gammel nok til å begynne i Jeriko. Men tilbake til energien... for det hadde vi! Og jeg sier ikke at jeg er så veldig voksen nå framfor på slutten av 90-tallet. Men 10år.. jo det gjør noe med et menneske og godt er det! Man utvikler seg ganske mye på 10år.

Lørdag 1.mai fikk vi mimre tilbake til denne tiden. Ole og Lars hadde stelt i stand en helaften med video, sanger (ja vi sang!!), god mat, kaker, bilder og you name it! Lenge siden jeg har kost meg sånn som da. Det var en skikkelig flott helaften med gode mennesker fra milleniumstiden i Øymark og Aremark. Det var nesten så vi kunne kjenne lukten fra mopedene som kjørte kolonne over Otteidbrua. Snikrøykingen som var en stor del av oss den tiden har riktignok godt over til trening og snus grunnet en ny generasjon som virkelig er i farta, og mopedene er byttet ut med stasjonsvogner. Men denne kvelden var satt av til oss, som nå kan kalles voksne. Vi skulle prate og kose oss om denne tiden som har satt dype og flotte spor i oss. Det ble mange latterkuler av både sangtekster, hårsveiser og framføringer fulle av utstråling. Kan si det sånn at jeg har på følelsen av at disse kule gutta i Washera Gud har noen tilsvarende minner fra sin ungdomstid. Må si de har klart å ta oss fromme, kristne, salige bygdeungdommene på kornet... så disse får æren av å representere denne energirike tiden. Og som de sier.. Gjør døren høy, gjør porten vid... Joda det er alltid plass til flere! :) Takk for flott og minnerik kveld så tror jeg minnene i form av video og bilde får være i minnet og slippe å bli fanget online i nettet..!


2 kommentarer:

  1. Mye herlig mimring her...akkurat som det var den kvelden. Koste meg veldig jeg også!

    Merker at jeg har litt vanskelig for å erklære ungdomstida for over, men det er vel sånn som "gror seg te'" etterhvert. Deilig å ha en sånn fantastisk gjeng å dele minnene med, er det uansett:)

    ole

    SvarSlett
  2. Ja, rett og slett fantastisk! :) Å, du vil nok aldri vokse fra deg det ungdommelige vettu, Ole ;)

    SvarSlett