torsdag 13. mai 2010

Jeg er fortsatt på veien...


... det er vi forsåvidt alle sammen :) Og Gud har ikke satt opp noen tydelige skilt ennå.. derfor lite blogging! Det er litt slitsomt å være sånn på vent og ikke vite hva som lurer rundt svingen. Jeg har hvertfall unnet meg en langhelg ute i skogen, og det liker jeg veldig godt! Tok en sykkeltur i dag, deilig å høre på fuglesang og bare nyte skogens ro. Ser en smule hitech ut med denne gule vesten, men gjett om det er forebyggende for nær-bil-opplevelse når jeg svinger ut på Haldenveien.. og selv om vi har røde grader om dagen er de ikke så gårdig varme, så jeg presser hjelmen over det hjemmestrikka pannebåndet for å ikke fryse av øra helt!

Det slo meg når jeg syklet at jeg takler nedturer litt dårlig. Tror jeg er flinkere på å takle kriser enn nedturer... Uansett så er det lettest å fortelle om nedturer når de er litt på avstand! Håper denne helgen kan bli god for ånd, sjel og legeme.. den hellige treenigheten!

God helg trofaste lesere :)

4 kommentarer:

 1. Hoi! På torsdag sykla sig og jeg også...vi tråkka vel fra ytterbøl omtrent akkurat da du posta dette...kl 20.03, faktisk!

  Vi får samkjøre oss neste gang! Uansett enig i at det er herlig å komme ut i de dype skogene og nyte stillheten. Yeah!:)

  ole

  SvarSlett
 2. Og du er herved utfordret på duell.. altså kmduell... Skal vi ta en opptelling 1.oktober?

  SvarSlett
 3. Hmm, ok. Du leder foreløpig. Jeg har tre runder rundt Stikle-kroken, altså 12,5 x3 km = 37,5 km.

  ole

  SvarSlett
 4. Great! Dette blir spennende ;) men tror kanskje jeg skal investere i en sykkelcomputer.. for det blir nok litt mye synsing ;)

  SvarSlett