fredag 7. august 2009

Jeg er forelsket...


... i disse produktene fra Blafre! Er du? Sjekk ut siden dems, http://blafre.blogspot.com

Mange som ble spente på den overskriften tenker jeg, men det er altså disse nydelige produktene jeg mener :) Som "erfaren" tante og med en stoor vennegjeng som bidrar aktivt til å øke jordens befolkning så engasjerer produkter til barn og baby meg. Og det er en fryd når budskap, design eller annet på produktene ikke har negative fortegn! For det er nemlig en sjeldenhet synes jeg, desverre. Kjøper med glede matbokser og andre nyttige ting med prinsesser, stilige blomster osv osv igjen og igjen.. så et hett tips her altså som gis til deg som leser det!

Blafre utlyste en konkurranse der man er med i trekningen dersom man lager et innlegg med link og bilde. Det kaller jeg effektiv markedsføring og jeg hiver meg så gjerne på når det er et merke jeg har sansen for. Ønsker Blafre lykke til videre!! :)

søndag 2. august 2009

Minner...


... som jeg har og ønsker å ha etter sommeren.

¤ gode dager
¤ gode venner
¤ påfyllsdager
¤ påfyllsturer
¤ sykkel
¤ opplevelser
¤ maling
¤ vond hånd
¤ barnesmil
¤ barnelatter
¤ familiedager
¤ vennefester
¤ bryllup
¤ gudstjenester

kort sagt... det meste som jeg synes en sommer kan og bør inneholde!

Og det er sikkert mye mer og.. men dette var det som jeg synes oppsummerer ferien godt her jeg sitter på min siste dag i ferien. I morgen braker det løs og det er atter tid for timer og døgn sammen med ungdommer, kremen av ungdommer. Nemlig ungdommene i Nittedal!

God søndag :)